Šta je Hair Powder (vosak u prahu)

Da li znate šta je Hair Powder (vosak u prahu)?

Šta je Hair Powder?

Prednost i mane proizvoda za oblikovanje kose su najčešće tema razgovora muških frizera. Ako ste u nekom od ovih razgovora naišili na Puder za kosu, možda biste i želeli da se informišete.

Drugi scenario je ako ste kupili puder, istražujete kako da ga koristet da biste uspešno iskoristili sve prednosti pudera za kosu.
Bez obizira na razlog zašto ste ovde, imamo lako razmiljiva upostva o puderu ili vosku u prahu koja Vam mogu razjasniti sve nedoumice.

Puderi su proizvodi za stilizovanje u obliku praha koji Vam daju volumen pramenovima kose i čine da izgeldaju bijnije i jače, a ne stavarujći utisak težine na glavi. Iako izgleda slično bebi puderima i njihova namena je potpuno drugačija i namenjena je za upotrebu isključivo na kosi.

 

 

Kako možete da koristite Hair Powder?

 

Puder je pogodan za upotrebu i za žene i za muškarce. Može se primeniti na bilo koji tip kose, što ga čini boljim izborom za one sa retkom i ntankom kosom. Stvara obimniji i bujniji izgled vertiklanim povezivanjem tankih pramenova kose jednim sa drugim.
Jedana od lepih stvari u vezi pudera za kosu je to što ne opterećuje kosu kao gelovi, voskovi ili sprejevi. Beoma je laganog oblika, prijatnog mirisa kao i neprimetnog prisustva na kosi.

Nishman 3 vrste Hair Powder

Za Vas smo spremili 3 varijante pudera.
P1 Volumen puder sa srednjim držanjem
P5+ Volumen puder sa ultra jakim držanjem
CP Volumen puder sa dodatkom crne boje koji uspešno pokriva sede vlasi

 

 

P1
P5+
CP

Ostavite komentar

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *

Korpa